Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Succé för svensklaget Stockholm Hearts i GCL

Malin Baryard-Johnson.
Foto: NIC BOTHMA / EPA

Succé för Stockholm Hearts i Global Champions League. 

Det nystartade laget med Peder Fredricson och Malin Baryard-Johnsson var bäst av alla under den avslutande dagen i Doha.  

Tillsammans med Nicola och Olivier Philippaerts samt den amerikanskan Lillie Keenan och britten Lily Attwood kom Peder Fredricson och Malin Baryard-Johnsson till Doha för Global Champions League.

Det slutade med succé i Global Champions League i Doha då Baryard-Jhnsson med hästen H&M Indiana, Peder Fredricson med Hansson Wl och Oliver Philippaerts med H&M Legend of Love hoppade rent. 

Segertiden blev 139,42 sekunder och innebar att Stockholm Hearts vann med åtta sekunders marginal ner till tvåan Hamburg Giants. 

Senare på kvällen avgjordes Global Champions Tour i Doha. Där blev det däremot inga svenska segrar. Henrik von Eckerman slutade tvåa, Malin Baryard-Johnson nia. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.