Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stora hästfesten på Friends arena ställs in

Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Flera evenemang har tvingats ställa om på grund av coronapandemin.
Nu meddelar Sweden International Horse Show att de ställer in årets evenemang som vanligtvis lockar världseliten till Friends arena. 

– Att ställa in vinterns evenemang är ett tungt beslut att fatta, Christin Ericsson, Event Director för Sweden International Horse Show i ett pressmeddelande. 

Att Sweden International Horse Show skulle behöva ställa om årets upplaga rådde det tidigt inte något tvivel om. Målet var till en början att få till evenemanget i februari och således flytta det från den traditionsenliga tidpunkten vid första advent. 

Men nu kommer beskedet att man, trots intensivt arbete, ställer in Stockholms hästfest helt i år och återkommer den 25-28 november 2021. 

– Att ställa in vinterns evenemang är ett tungt beslut att fatta, men med de restriktioner som gäller i dagsläget, avseende publik och internationellt resande kan vi inte erbjuda ett evenemang som håller den höga kvalitet vår publik är van vid och förväntar sig och då ska vi heller inte genomföra evenemanget, säger Christin Ericsson, Event Director för Sweden International Horse Show. 

De meddelar också att biljettköpare kommer att kontaktas via mejl och erbjudas möjlighet att återlösa sina biljetter. 

Globen ställer om – ska erbjuda padel 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.