Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnparets jätteaffär – med Springsteen

Lisen Bratt Fredricson och Peder Fredricson. Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Jessica och Bruce Springsteen. Foto: Instagram

Peder Fredricson och Lisen Bratt Fredricson säljer Grevlundagårdens Vincent till storstjärnan Jessica Springsteen. 

– En sådan häst lämnar man inte bort hursomhelst. Den får ha en ordentlig prislapp på sig, säger Lisen Bratt Fredricson. 

Svenskfödda SWB-valacken Grevlundagårdens Vincent har sålts till USA och världsstjärnan Jessica Springsteen. Hästen säljs av Lisen Bratt Fredricson och Peder Fredricson, och har lockat intresse från flera stora ryttare.

Jessica Springsteen, 26, ses som en av USA:s största ryttartalanger. Hennes är pappa är ingen mindre än den världsberömda sångaren Bruce Springsteen. Ryttaren var högaktuell för att vara med på VM i Tryon i September, men strök sig själv från listan. 

– Den är väldigt ambitiös och framåt. Den passar Jessica Springsteen väldigt bra. Vincent påminner mycket om de hästar hon har och som gått bra för henne. Jag tror att det är därför hon ville ha den, säger Lisen Bratt Fredricson.

 

Bratt Fredricson: ”En ordentlig prislapp”

– Vincent har varit väldigt framgångsrik som unghäst. Toppryttarna är ju alltid på jakt efter sådana hästar. Därför var Jessica Springsteen här och provade, och köpte honom sedan.

Bratt Fredricsson har över femtio hästar i verksamheten och Vincent är en av de som utmärkt sig extra mycket. 

– Vi har flera lovande unghästar. Men det här är en sådan häst som  har potential att bli en riktigt bra häst. En sådan häst lämnar man inte bort hursomhelst. Den får ha en ordentlig prislapp på sig, säger Bratt Fredricson.

– De här hästarna har man inte ute till salu. Folk ser dem och frågar om de är till salu. Då får man sätta en prislapp som man egentligen inte vill sälja för, och sedan blir de sålda ändå. 

https://www.instagram.com/p/BnDxrMQHeoD/?hl=sv&taken-by=holmenstephanie

 

https://www.instagram.com/p/BnDv9kfgRrm/?hl=sv&taken-by=lisenbrattfredricson

 

https://www.instagram.com/p/7-rGYklylb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control