Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Saga Scott vinnare – i Stjärnornas hoppning

Saga Scott intervjuas av KvP:s Elisabeth Lindbäck om sitt deltagande i Farmen VIP tidigare i år.
Foto: PIERRE ANDERZON
Saga ScottFoto: JENS CHRISTIAN
Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN

Under finaldagen på Friends arena var det dags för Stjärnornas hoppning.
Och snabbaste felfria ekipaget blev Saga Scott som tillslut tog hem den traditionsenliga tävlingen. 

Det blev en odramatisk seger för Saga Scott i årets upplaga av Stjärnornas hoppning under Sweden International Horse Show där fem kändisar gör upp om segern. 

Först ut var influencern Melissa Kinnmalm som red lugnt och sansat felfritt i bägge rundorna. Därefter var det dags för Tik Tok-stjärnan Amanda Edmundsson som drog på sig fyra fel i första rundan efter ett lite missförstånd på sista hindret. 

Efter henne var det dags för deckarförfattarne Sofie Sarenbrant som övervann sin rädsla på förhand och red två felfria rundor. 

Sedan var det dags för nöjesprofilen Saga Scott, den mest hästerfarna i startfältet då hon arbetar hos pojkvännen tillika travtränaren Adrian Kolgjini till vardags. Sist ut var Farao Groth som var så taggad att han glömde bort startsignalen. Men allt som allt red han två felfria rundor – och jublade samtidigt som han tackade sin häst. 

Snabbast var tillslut Saga Scott som tog hem segern i årets Stjärnornas hoppning. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.