Global Champions Tour – så ser du tävlingarna

Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Expressen fortsätter sin satsning på ridsport.
När de svenska landslagsstjärnorna gör upp om den åtråvärda titeln i säsongsfinalen av Global Champions Tour sänder Expressen fyra dagar i rad för alla premiumkunder.
– Vi kommer leverera högklassiga sändningar, säger Nicolinn Törnmalm, tf sportchef på Expressen. 

All info om tävlingarna hittar du i texten nedan.

Då sänds finalen

PRAG, ÅRETS FINAL

Torsdag 18:e november, 20.00: Global Champions League, Super Cup kvartsfinal  

Fredag 19:e november, 19.50: Global Champions League, Super Cup semifinal 

Lördag 20 november, 19.20: Global Champions Tour: Grand Prix 

Söndag 21 november, 15.20: Global Champions League, Super Cup final  


19.30 startar lördagens studiosändning med Julia Navrén, Niklas Jonsson och programledare Sara Bratell.


Malin Baryard-Johnsson, Peder Fredricson och Henrik von Eckermann är kvalificerade för den individuella finalen. 

Malin Baryard-Johnsson, Peder Fredricson och Henrik von Eckermann är samtliga klara för årets stora final i Prag den 18-21 november. De kommer med sina främsta hästar och tävlar om såväl prestige som prispengar under helgen. 

SportExpressen sänder kvartsfinal, semifinal och final av Global Champions League. Och den stora grand prix-tävlingen i Global Champions Tour. 

– Vi kommer leverera högklassiga sändningar och exklusivt material på sajt och i tidningen. Vi har sett ett stort intresse från ridsportspubliken under de senaste månaderna. Något vi nu vill förvalta och utveckla, säger Nicolinn Törnmalm, tf sportchef på Expressen.

Den stora grand prix-finalen ramas dessutom in av en studiosändning med kommentatorn Julia Navrén, experten Niklas Jonsson och programledaren Sara Bratell.

Du som tecknar ett premium-abonnemang kan se livesändningarna från Global Champions Tour och Global Champions League, och dessutom ta del av reportage och artiklar. 

För varje tävling skapas en unik länk där du hittar tv-spelaren. Länken hittar du minst två timmar innan tävlingsstart på expressen.se/sport.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.