Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Chans till revansch för Fredricson och Baryard

Foto: MARC GONZALEZ ALOMA/ACTION PLUS/SHUT / MARC GONZALEZ ALOMA/ACTION PLUS/SHUTTERSTOCK SHUTT
Foto: ERIK SIMANDER / BILDBYRÅN

Varken Peder Fredricson eller Malin Baryard-Johnsson fick till det i gårdagens individuella superfinal i Global Champions Tour där en annan svensk, Henrik von Eckermann tog hem segern. Men nu är det dags för lagfinal, dit Fredricsons och Baryards lag har kvalificerat sig.

Det är dags för den stora lagfinalen i Global Champions League. Sex lag ska göra upp om totalsegern och bland dessa återfinns Malin Baryard-Johnssons lag Shanghai Swans och Peder Fredricsons lag Valkenswaard United. 

I semifinalen som reds under fredagen var det Shanghai Swans som vann före just Valkenswaard United som däremot är totalledare i touren.

Så följer du lagfinalen i GCL

Klockan 15.30 drar finalen i gång och den rids, likt den individuella finalen, i två omgångar. 

Inför finalen har Valkenswaard United 309 poäng och närmast jagande Shanghai Swans ligger på 296. De andra lagen som tagit sig till finalen är Paris Panthers, London Knights, Berlin Eagles och Prague Lions.

Henrik von Eckermann och Evelina Toveks lag Scanidiavian Vikings tog sig inte till final.

Expressens sändning hittar du här, och den drar i gång 15.20: Global Champions League-final 

TV: Peder Fredricson om GCT

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.