Baryard kraschade otäckt i GCL-finalen

Foto: Expressen
Foto: Expressen
Foto: Expressen

I lagfinalens första omgång råkade Malin Baryard-Johnsson och hästen Indiana ut för en otäck krasch. Ett missförstånd mellan häst och ryttare fick Indiana att hoppa rakt på hinderstödet vilket fick hela hindret att rasa.

I gårdagens individuella superfinal uteslöts Malin Baryard-Johnsson och hästen El Barone efter att hästen blivit osäker och vägrat på ett av de sista hindrena. 

En revanschsugen Baryard med OS-hästen Indiana äntrade arenan i dag igen i lagfinalen där de tävlar för Shanghai Swans.

Såg otäckt ut

Tidigt i lagfinal-rundan kom ekipaget fel mot ett hinder. Indiana hade tänkt vika åt sidan, men när Baryard manade på henne hoppade hon i stället snett och landade på hinderstödet vilket fick hela hindret att rasa.

Kraschen såg otäck ut, men både hästen och Malin verkade ha klarat sig fint och de avslutade rundan på 22 fel som de tar med sig i nästa omgång. 

Även Peder Fredricsons lag hade stora bekymmer och svenskarnas lag ligger på näst sista respektive sistaplats inför den avgörande omgången. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.