Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Baryard-Johnsson fick avbryta rundan

Här får Malin avbryta tävlingen
Malin Baryard-Johnsson får inte fortsätta tävla
Foto: Expressen
Foto: Expressen
Foto: Expressen

Trots stora förväntningar på Malin Baryard-Johnsson och den nioåriga hingsten El Barone gick det inte hela vägen hem – hingsten vägrade i sista kombinationen och ekipaget uteslöts.

Det började bra för Malin Baryard-Johnsson och hingsten El Barone 111 Z, men in mot det näst sista hindret i superfinalen på Global Champions Tour vägrade hästen som aldrig hoppat en sån stor klass som superfinalen innebär.

Baryard-Johnsson valde att försöka igen, men El Barone hade fått nog av hoppandet för dagen och ekipaget uteslöts. Det innebär att de inte får fortsätta tävla i den andra rundan av finalen.

Vägrade lämna arenan

Det tog även tid för ekipaget att lämna arenan då den något krångliga hingsten inte ville röra sig överhuvudtaget och Malin fick avvakta och lugna ner hästen innan de kunde lämna plats åt nästa ekipage.

Malin Baryard-Johnsson kvalade in till superfinalen genom sin vinst med Indiana i Rom tidigare i år.

Henrik von Eckermann leder tävlingen inför den andra omgången. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.