Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Redo för ett jätteköp för ”hundratals miljoner”

Fenway Park, hemmaarena för basebollaget Boston Red Sox, hyllar vårdpersonalen i sin gräsmatta.
Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/HAHN LIONEL/ABACA
Foto: PAPCULTURE / SPLASHNEWS.COM / PAPCULTURE / SPLASHNEWS.COM/IBL SPLASH NEWS

New York Mets nuvarande ägare uppges vara desperata att sälja klubben.

Då lägger ”J-Rod” in en ny stöt.

Enligt New York Post är baseballikonen Alex Rodriguez och fästmön Jennifer Lopez villiga att betala ”hundratals miljoner dollar”.

Stjärnparet har tidigare visat intresse för att köpa den i stadsdelen Queens hemhörande MLB-organisationen.

Men affären blev aldrig av.

Nu verkar det som att Alex Rodriguez och fästmön Jennifer Lopez på allvar är på väg att förbereda ett nytt, monstruöst bud för att ta över New York Mets. Enligt New York Post ska den nuvarande ägarfamiljen Wilpon nu vara ”desperat” att sälja med anledning av coronaviruset.

Tidningen skriver vidare att Rodriguez och Lopez är villiga att betala ”hundratals miljoner dollar” ur egna fickor för att förverkliga sin gemensamma dröm att äga en MLB-klubb, och att de har kopplat in högprofilerade bankirer för att påskynda affären.

Stjärnparet vill köpa New York Mets

Alex Rodriguez, 44, spelade i MLB i 22 år innan han avslutade karriären 2016. Under större delen av sin karriär representerade den Manhattanfödde shortstopen Mets rivaler New York Yankees, med vilka han tog hem mästartiteln 2009.

2017 började han dejta den världskända artisten och skådespelerskan Jennifer Lopez, 50, och två år senare förlovade de sig. 

I USA omnämns paret som ”J-Rod”, vilket anspelar på de bådas smeknamn ”A-Rod” och ”J-Lo”. Enligt New York Post har paret isolerat sig i sitt lyxhus i Miami för att där förbereda budet som de hoppas ska förverkliga drömmen om ägarskapet i New York Mets.

En person med god insyn i den amerikanska baseballigan säger att Jennifer Lopez varit tydlig med att hon skulle vara en aktiv ägare av organisationen.

- Det har varit tydligt från hennes sida. Det här är inget lyxprojekt för henne. Hon och Alex kommer bidra med stjärnglans och styrka till en organisation som har saknat båda de sakerna, säger källan till tidningen.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.