Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Patrick Ekwall har klart med nytt jobb

Patrick Ekwall Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Patrick Ekwall i Eurosports OS-studio. Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN

Patrick Ekwall har fått ett nytt jobb. 

På Instagram meddelar tv-profilen att han avslutar sitt samarbete med spelbolaget Leo Vegas och börjar på sitt nya - hemliga - jobb 2019. 

– Jag kan inte säga något. Jag får inte säga något, säger Ekwall. 

I 23 år arbetade Patrick Ekwall på TV4 innan de gick skilda vägar 2016. Ett par månader senare, kort innan 2016 blev 2017, gick han och spelbolaget Leo Vegas ut med att de skulle samarbeta. 

– Härligt att äntligen få berätta! Samarbetet ger mig en utmaning och möjlighet att få arbeta med en typ av uppdrag som jag aldrig fått möjligheten att göra förut. Mycket mer kan jag inte berätta just nu men det kommer att synas och höras när det väl är dags, sa Ekwall då. 

 

Patrick Ekwall lämnar Leo Vegas

Under tiden på Leo Vegas har Ekwall gjort en del andra jobb, bland annat var han en del av Discoverys sändningar från OS i Pyeongchang. 

Men nu lämnar Ekwall spelbolaget för ett nytt uppdrag. 

https://www.instagram.com/p/BriI5e1FnVD/

På Instagram meddelar Ekwall att han med start nästa år har ett nytt jobb och att han i samband med det inte längre representerar Leo Vegas. 

 

Ekwalls ord om sitt nya jobb

När SportExpressen når Ekwall är han förtegen med var hans nya jobb blir. 

– Jag kan inte säga något. Jag får inte säga något, de jag ska jobba kan inte släppa det här förrän den 1 januari. Jag måste hålla mig till det. Du får gissa kring muggen och annat. Det står helt fritt. Det vore idiotiskt om jag skrev så på sociala medier och sen berättar för dig. Men jag kan säga så mycket som att det inte är ett spelbolag.

Men baserat på det du skriver låter du nöjd?

– Jag är supernöjd. Det ska bli sjukt roligt och spännande. Det är ju lite mer av samma som jag har gjort mest av förut.

 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.