Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Otrohetsdramat som gjorde slut på sagan

Foto: MARK J. TERRILL / AP
Foto: HALL/PENA / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Foto: JASON REDMOND / AP FR74394 AP
Foto: MARK J. TERRILL / AP

NBA-profilen Lamar Odom är känd för sitt stökiga leverne.

I en ny bok avslöjar han vidden av förfallet om drogerna orsakade i hans liv. 

I oktober 2015, ett år efter att Lamar Odom avslutat sin basketkarriär, hittades stjärnan medvetslös på en bordell i den amerikanska delstaten Nevada. Han låg i koma i fem dagar och läkarna kunde senare fastslå att han hade drabbats av en drogöverdos.

Odom har hämtat sig från drogmissbruket och uppnått ett skick då han kan berätta om sina prövningar. I sin nya självbiografi avslöjar Odom att hans missbruksproblematik inte bara sträcker sig till narkotika, utan även till sex och tillfälliga relationer.

Odoms drogmissbruk

”Jag har haft sex med fler än tvåtusen kvinnor. Jag kommer inte ihåg deras namn. Många av dem var engångsgrejer. Jag har varit med så många strippor att jag har tappat räkningen. Jag hade sex med fem eller sex kvinnor i veckan, men mina demoner plågade mig så fort jag var ensam”, skriver Odom i boken enligt Daily Beast.  

Foto: EVAN AGOSTINI / AP AGOEV

Via sitt kändisskap inom basketen, som nådde sin höjdpunkt när han vann NBA med Los Angeles Lakers både 2009 och 2010, fick Odom träffa tv-kändisen Khloe Kardashian. De gifte sig, men förhållandet föll ihop på grund av Odoms otrohetsaffärer.

”Jag kunde inte hålla mig i skymundan längre. Mina drogproblem och mina otrohetsaffärer drog i gång igen, och nu fick jag leva med pressen från paparazzi-fotografer också”, skriver Odom. 

”Nakna tjejer överallt”

Vid ett tillfälle blev Odom tagen på bar gärning av Kardashian. Vad som sedan följde var ett fullständigt kaos. 

”Det fanns nakna tjejer över allt i mitt hotellrum. Khloe öppnade dörren och hoppade på den första tjejen hon såg. Då kom hennes säkerhetsvakter efter in i mitt rum. Försök föreställa er: Khloe spöade skiten ur en av tjejerna, som försökte förklara sig. Hon slog hårda slag rakt mot tjejens huvud”, skriver Odom. 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.