Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Supertalangen missar OS: ”Jag är så besviken”

Foto: ROB PRANGE/SHUTTERSTOCK / ROB PRANGE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Supertalangen Cori Gauff, 17, missar OS. 

Tennisstjärnan har testat positivt för covid-19. 

”Jag är så besviken”, skriver Gauff på Instagram.  

Det var i Wimbledon 2019 som världen lärde känna Cori Gauff, då 15 år gammal. Hon slog bland annat superstjärnan Venus Williams och tog sig hela vägen till åttondelsfinal. Men där tog det stopp. 

Sedan dess har mycket hänt. Gauff berättade i en känslosam intervju att offentligheten blev för mycket för henne. Kändisskapet fick henne att må dåligt. 

– Jag kämpade med att reda ut om det verkligen var det här jag ville. Jag har alltid haft resultaten, så det var inte det, utan jag märkte bara att jag inte njöt av det jag älskar, skrev hon i branschtidningen Behind The Raquet

”Hoppas få fler chansen i framtiden”

I sommar var tanken att hon skulle spela OS-tennis och slåss om medaljer. 

Men så blir det inte. 

Under söndagen meddelade Cori Gauff att hon missar sommarens stora idrottsevenemang  eftersom hon testat positivt för covid-19. 

”Jag är så besviken för det har verkligen varit en dröm för mig att representera USA i OS. Jag hoppas få fler chanser i framtiden och jag önskar team USA stort lycka till”, skriver 17-åringen på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/CRerobagc3c/