Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

OS-beskedet avslöjas (?) av tv-profilens bild

Fredrik Pettersson. Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX / SCANPIX SWEDEN
Karin Frick. Foto: SVEN LINDWALL

Truppen till herrarnas OS-ishockey presenteras inte förrän på tisdag.

Men redan nu kan det första namnet från truppen ha läckt ut.

Det när Discovery Networks-programledaren Karin Frick la ut en bild tillsammans med Fredrik Pettersson.

På tisdag tar alla spekulationer slut då månader av förberedelser, oviss väntan och landslagsläger mynnar ut i presentation av den OS-trupp som kommer att representera herrarnas ishockeylag i OS i Pyeongchang, Sydkorea.

Efter att ett 30-tal spelare fått visa upp sig i Channel One Cup och Karjala Cup kommer ett flertal av de spelarna att få negativa besked samtidigt som det för 23 spelare blir ett äventyr i ett olympiskt spel.

Fredrik Pettersson har funnits med vid båda landslagssamlingarna under säsongen, och där skjutit två mål på fem matcher. Det har av allt att döma räckt för en plats till OS.

Discovery-reporterns avslöjande (?) - på Instagram

Under tisdagen presenterades Discoverys trupp till de olympiska spelen i Sydkorea dit man skickar bland annat Peter “Foppa” Forsberg, Magdalena Forsberg och Håkan Loob som experter - Jessica Almenäs, Jonas Karlsson och Karin Frick som programledare.

Och bara en dag efter att Discovery presenterat sin trupp till OS så kan Karin Frick ha avslöjat den första i Tre Kronors trupp. På Instagram la Frick nämligen ut flera bilder tillsammans med Pettersson från Schweiz. 

Bilder som indirekt kan bekräfta att Pettersson är uttagen då Discovery just nu åker runt och samlar in material inför OS - något Viasat-profilen Niklas Jihde också uppmärksammade, och Jihde gratulerade då Pettersson till platsen.

“Då säger vi grattis till OS-platsen för Fredrik Pettersson!” skriver Jihde på Twitter.

https://twitter.com/NiklasJihde/status/951199014019584000

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!