Foto: SVEN LINDWALLFoto: SVEN LINDWALL
 Foto: SVEN LINDWALL
Foto: SVEN LINDWALLFoto: SVEN LINDWALL
 Foto: SVEN LINDWALL

Fina kärleksgåvan från profilens hustru

Publicerad

Det är inte bara ännu ett OS-dygn – det är också alla hjärtans dag.

Och för Eurosport-profilen Jonas Karlsson bjöd dagen på en oväntad gåva från hustrun Linn Hellstrand. 

"Min älskade fru", skriver Karlsson på Instagram.  

OS blir en angenäm pärs för Jonas Karlsson. Han kommer att sitta i sändning tio timmar om dagen i 16 dagar och vara huvudsaklig programledare för Eurosports sändningar. 

Hemma i Sverige väntar hustrun Linn Hellstrand, som själv är projektledare på SVT Sport, och parets dotter. I dag, på alla hjärtans dag, hade Hellstrand anordnat en överraskning åt sin OS-stinne make: en blombukett.

"Min älskade fru"

"Glädjen. Och förvåningen. Och SAKNADEN!! När typ världens största blombukett plötsligt kommer in i studion i Sydkorea. Tack, min älskade fru", skriver Karlsson på Instagram.  

https://www.instagram.com/p/BfK_sL4hj9i/?taken-by=_jonaskarlsson

Karlsson hymlar inte med att han mitt i OS-cirkusen längtar efter att komma hem. 

"Vet att en massa vintermästerskap gör att jag nästan alltid är borta den 14:e februari. Därför är jag glad att vi är ganska bra på att göra alla andra dagar vi är tillsammans till alla hjärtans dag. Bara 12 dagar kvar nu", skriver Karlsson. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag