Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jady Duarte talar ut om natten med Bolt

Jady Duarte berättar nu om natten med Usain Bolt.
Usain Bolt fixade en trippel under OS i Rio.Foto: Quinn Rooney / GETTY IMAGES GETTY IMAGES SOUTH AMERICA

Bilderna på Usain Bolt och en brasiliansk kvinna vid namn Jady Duarte har blivit en världssnackis.

Nu har Duarte, 20, talat ut om natten hon tillbringade i OS-byn tillsammans med världens bäste sprinter.

– Jag kunde aldrig ha trott att han hade en flickvän, säger Duarte till Daily Mail.

Usain Bolt fixade en sanslös trippel i Rio de Janeiro: guld på 100 meter, 200 meter och 4x100 meter. I söndags firade han dessutom sin 30:e födelsedag – och den vilda festen i Rio har blivit omskriven över hela världen. Men en del av firandet blev lite mer publikt än Bolt förmodligen hade väntat sig.

En 20-årig brasilianska vid namn Jady Duarte gick nämligen ut i brasilianska Globo och hävdade att hon tillbringade söndagsnatten med Bolt. Som bevismaterial la hon fram två bilder tagna med en mobilkamera. Till saken hör att Bolt har en stadig partner sedan två år tillbaka, den jamaicanska artisten Kasi Bennett.

Hade natt med Bolt

Nu har den brittiska tabloiden Daily Mail gjort en längre intervju med Duarte. I den avslöjar hon fler intima detaljer om deras möte i OS-byn.

– Rummet var fint, men han hade två singelsängar och de var så små att hans fötter måste ha stuckit fram i ena änden när han sov, säger Duarte till Daily Mail.

– De var väldigt passionerat och hett – vi slukade varandra. Han har en mästarkropp.

"Visade sitt sexpack"

Och det var just kroppen som Bolt använde som lockbete på nattklubben All in, där han stötte på Duarte.

– Han stod framför oss och plötsligt drog han upp sin tröja och visade oss sitt sexpack. Jag har aldrig sett något liknande. Jag var tvungen att sträcka ut min hand och smeka, säger Duarte.

"Trodde vi hade något"

Duarte fick pengar från Bolt för att betala taxiresan hem. Sedan dess har hon inte hört av honom.

– Jag trodde verkligen att vi hade något på gång. Men nu fattar jag att han plockar upp tjejer på samma sätt som han räknar in guldmedaljer. Jag kunde aldrig ha trott att han hade en flickvän. Han är väldigt snygg, en superstjärna, men han är skamlös, säger Duarte.

Samtidigt som Usain Bolt är rikare än någonsin efter sina framgångar i Rio rapporterar Daily Mail om en helt annan vardag för älskarinnan Duarte. Brasilianskan ska inte ha något jobb för tillfället och har stora svårigheter med att få vardagen att gå ihop samtidigt som kämpar med studierna. …

Duarte har tidigare varit omskriven då lokala medier uppgett att hon är änka till en av landets mest ökända knarkkungar, Douglas Donata Pereira. Något hon själv förnekar. Enligt Duarte dejtade paret bara några månader samtidigt som hon starkt förnekar att Donato Pereira inte far till hennes två barn.

Donato Pereira beskrivs som en hänsynslös knarkkung och ansvarig för ett omskrivet fall då två tonårsflickor torterades och mördades. Donato Pereira sköts till döds av en insatsstyrka tidigare i år och har aldrig ställts till svars för det brutala dubbelmordet.

– Det är otroligt svårt i Rio, skurkarna finns överallt, säger Duarte till Daily Mail.

Flickvännen bryter tystnanden

Usain Bolts flickvän Kasi Bennett har hittills inte uttalat sig om otrohetsuppgifterna kring superstjärnan, men på onsdagen gav modellen i alla fall en hint om vad hon har att säga om bilderna på Bolt.

Bennett har via sitt twitterkontot reagerat på olika tweet som starkt kritiserar Usain Bolts agerande, rapporterar flera engelska medier.

"Du bytte bort ditt liv du hade med en gudinna för en natt med någon som du aldrig någonsin kommer komma nära", twittrade en användare som Bennett senare lajkade.

Däremot har Usain Bolts syster Christine Bolt-Hylton förklarat att paret inte kommer att göra slut efter bilderna och uppgifterna om sprintundrets kärlekseskapader under de olympiska spelen i Rio.

– Bilderna visar en ung flicka, jag vet att hon kommer att bli upprörd. Men hon kommer att prata med honom och jag vet att de kommer att reda ut den här stormen, säger systern.