Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är prins Nicolas hälsning till landslaget

Madde och NIcolas hälsar till fotbollslandslaget inför OS-finalen.
I kväll smäller det – OS-final mot Tyskland.
Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN

Kung Carl Gustaf och drottningen Silvia finns på plats i Brasilien för att heja fram fotbollslandslaget till ett OS-guld i finalen i kväll. 

Och på hemmaplan har prinsessan Madeleine publicerat en bild på prins Nicolas i en blågul Sverige-dress. 

"Han har verkligen blivit en sockersöt liten man", skriver tyska kunglighetssajten Royal Fuchs. 

"Åh Gud, vilken charm", skriver tidningen Bunte. 

Kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia anlände till Rio de Janeiro i måndags. De har hittills bland annat bevittnat Jenny Franssons OS-brons i brottning och fotbollslandslagets bragdseger mot Brasilien i semifinalen.

Han fanns även på plats under svenska fotbollslandslagets pressträff inför OS-finalen mot Tyskland.

Nicolas hälsning till landslaget

Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill är inte på plats för att följa landslagets resa, som kommer att få sin upplösning i kväll, då Sverige möter ärkerivalerna Tyskland. 

Men parets tankar finns hos Pia Sundhage och resten av gänget. Prinsessan Madeleine har illustrerat detta genom att publicera en bild på prins Nicolas, 1.

"Go Sweden"

På bilden är Nicolas iklädd en blågul landslagsdress. 

"Nicolas önskar landslaget all lycka inför kvällens guldmatch! #GoSweden", skriver Madeleine jämte bilden, som har lagts ut på prinsessans officiella Facebook-konto. 

Hyllas i Tyskland

Trots sitt uttalade stöd för Sverige verkar prins Nicolas ha gott om fans även i Tyskland. Flera tyska tidningar har rapporterat om ettåringens nya dress.

"Med så mycket stöd från kungahuset kan inget gå fel för svenskarna. Och han har verkligen blivit en sockersöt liten man. Det ska bli intressant att se om hans stöd till landslaget kan hjälpa dem fram till guldet", skriver kunglighetssajten Royal Fuchs. 

"Åh Gud, vilken charm", skriver tidningen Bunte. 

"Han är så gullig", skriver kändissajten VIP.