Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vittnar om våldtäkt: ”Ville aldrig ha sex”

Derrius Guice under en festkväll.Foto: Twitter
Derrius Guice vid gripandet 7 augusti. Han var running back för Washington Football Team i NFL.Foto: Loudoun County Sheriff's Office

NFL-stjärnan Derrius Guice anklagas för två våldtäkter, rapporterar USA Today.

Han är redan petad från Washington Football Team efter att ha gripits för flera fall av våld mot kvinnor.

Fler kvinnor träder fram med berättelser om Derrius Guice, 23.

Han greps för att sedan släppas mot borgen i Virginia den 7 augusti misstänkt för tre fall av kvinnomisshandel, och Washington Football Team petade honom omgående.

Nu säger två tidigare studenter vid Louisiana State University att Derrius Guice våldtog dem under 2016, när han var en stjärna på uppgång i skollaget, rapporterar USA Today.

Båda kvinnorna uppger för tidningen att Guice våldtog dem i deras hem efter att de varit ute och festat.

– Jag gav aldrig mitt samtycke. Jag ville aldrig ha sex med honom. Jag minns ingenting förutom mina flashbacks från det. Jag undrar ibland om han ens förstår att han gjorde fel?”, säger en av kvinnorna till tidningen.

En av dem har förhörts

Guice förnekar kvinnornas våldtäktsanklagelser.

– Under sina år som studentidrottare vid LSU riktades aldrig några anklagelser om fysiska eller sexuella övergrepp mot Derrius, säger Derrius Guice advokat Peter D. Greenspun i ett uttalande.

– Att framföra sådana påstående direkt efter anklagelserna i Virginia ifrågasätter verkligen trovärdigheten.

Guice ska framträda i rätten i Loudoun, Virginia den 28 augusti kring det han greps för den 7 augusti. En av kvinnorna säger att hon förhörts av polis gällande våldtäktsanklagelsen.

 

Snabbkurs med Magnus Dahlborn i Sportklubben

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.