Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Videon som avslöjar skräll-comebacken

Foto: MICHAEL CONROY / AP
Foto: TNS/ABACA / STELLA PICTURES/TNS/ABACA

Rob Gronkowski gör oväntad comeback i NFL.

Den 30-årige tight end-stjärnan återförenas med Tom Brady i Tampa Bay Buccaneers.

– De har utvecklat den typ av kemi på och utanför planen som är avgörande för att nå framgång, säger Jason Licht general manager för Buccaneers, enligt CNN.

Rob Gronkowski avslutade förra året sin nio år långa karriär på grund av skadebekymmer. På sitt cv har 30-åringen tre Super Bowl-titlar med New England Patriotsoch har bjudit på dominans tillsammans med superstjärnan Tom Brady.

Ryktena har pågått ett tag, men på onsdagen stod det alltså klart att vi kommer att få se tight end-stjärnan spela när säsongen drar i gång. 

Men det blir inte med Patriots som han haft kontrakt med. I stället återförenas Gronkowski med sin gamla parhäst Tom Brady i Tampa Bay Buccaneers.

– Rob Gronkowski är en av de bästa på sin position i NFL:s historia och han spelar med en typ av passion och lust som skiljer honom från andra, sa Jason Licht, tidigare direktör för Patriots och nu general manager för Buccaneers, när övergången blev officiell. 

”Avgörande för att nå framgång”

2018 spelade han sin senaste match i NFL och nyheten om hans comeback har slagit ner som en bomb i USA. Tillsammans kommer Brady och Gronkowski återigen skapa en vass offensiv.

Jason Licht om spelarnas samarbete:

– De har utvecklat den typ av kemi på och utanför planen som är avgörande för att nå framgång, säger han enligt CNN.

Jordan Leggett har lämnat över tröja nummer 87 till Rob Gronkowski och byter själv till 81.

https://twitter.com/Buccaneers/status/1252770987084582912https://twitter.com/Buccaneers/status/1252762065422483458?s=20

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.