Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Talangen skjuten – en dag efter draften

Foto: INSTAGRAM.

I går blev han draftad av New York Giants.

Mindre än ett dygn senare blev löftet Corey Ballentine, 23, skjuten medan hans lagkompis Dwane Simmons avled.

”Det här är ett fruktansvärt sätt att avsluta en dag som skulle ha handlat om firande”, skriver Washburn University i ett uttalande. 

En tragedi skakar den amerikanska idrotten.

Under lördagen blev fotbollslöftet Corey Ballentine, 23, som spelar amerikansk fotboll på collegenivå för Washburn University, draftad i sjätterundan av storklubben New York Giants.

”Allt är en sjuk dröm fram tills dess att den blir verklighet. Jag kan inte beskriva mina känslor just nu”, skrev Ballentine efter att ha plockats upp av Giants.

Mindre än ett dygn senare blev Ballentine skjuten i en skottlossning som tog livet av hans lagkamrat Dwane Simmons.

NFL-löftet skottskadad: ”Fruktansvärt sätt”

”Det här är ett fruktansvärt sätt att avsluta en dag som skulle ha handlat om firande”, skriver skolan Washburn University i ett uttalande. 

Simmons avled omedelbart på gatan, enligt Washburn 13 NEWS. 

”Vi är medvetna om den tragiska situationen och fortsätter samla information. Vi har pratat med Corey och han återhämtar sig på sjukhus just nu. Våra tankar är med Dwane Simmons familj, vänner och lagkamrater liksom med hela samhället Washburn”, skriver New York Giants i ett uttalande enligt New York Post. 

Enligt Washburn University har Ballentine inte drabbats av livshotande skador och förväntas bli fullt återställd.

https://twitter.com/cbxiii__/status/1122271124409155585

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.