Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnspelaren Dwayne Haskins död efter tragisk olycka

Foto: Jacob Kupferman / TT NYHETSBYRÅN
Foto: Jacob Kupferman / TT NYHETSBYRÅN

Den amerikanska fotbollsligan i NFL är i sorg.

Detta då Pittsburgh Steelers quarterback Dwayne Haskins hastigt gått bort vid 24 års ålder.

Haskins avled under lördagsmorgonen efter att ha blivit påkörd.

– Dwayne var en fin lagkamrat, men främst en fin lagkamrat för så många. Det här krossar mitt hjärta, säger Steelers tränare Mike Tomlin i ett uttalande.

Dwayne Haskins draftades 2019 i NFL-draften som nummer 15 totalt av Washington Commanders efter en stark säsong på Ohio University. Därefter har han gjort karriär i ligan som quarterback under flera säsonger.

Den senaste, hans tredje i ligan, spenderade han i Pittsburgh Steelers efter att ha blivit bortbytt.

Nu har han hastigt avlidit vid en ålder av 24. Detta då han blivit påkörd av en bil i södra Florida där han spenderat de senaste dagarna för att träna med några lagkamrater.

– Jag är förkrossad och finner inte orden efter nyheten om att Dwayne Haskins gått bort. Han blev tidigt en del av Steelersfamiljen efter att han kommit till Pittsburgh och var en av våra hårdast arbetande spelare. Både på planen och i vår ”community”, säger Steelers tränare Mike Tomlin i ett uttalande enligt ESPN.

– Dwayne var en fin lagkamrat, men främst en fin lagkamrat för så många. Det här krossar mitt hjärta. Våra tankar är med hans fru Kalabrya och hela familjen under den tuffa tiden. 

Senaste nytt: Se första bilderna på Jonas Jerebko i CSKA Moskva

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.