Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans galna hyra: 765 000 – i månaden

Foto: LARRY W. SMITH / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: SEAN RYAN/IPS/REX/SHUTTERSTOCK / SEAN RYAN/IPS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Tom Brady lämnade New England Patriots efter 20 år och lade ut sitt hus för 384 miljoner kronor.

Nu verkar superstjärnan ha hittat ett nytt lyxboende i sin nya hemstad Tampa.

Hyran? Nästan 765 000 kronor, enligt Variety.

Nyheten slog ner som en bomb i mitten av mars. Efter 20 år i New England Patriots, med vilka han vunnit sex mästartitlar, tackade Tom Brady för sig.

42-åringen kommer de närmaste två åren i stället representera Tampa Bay Buccaneers.

”Jag vill tacka alla fantastiska fans och Patriots-supportrar. Det här har varit mitt hem i 20 år. Det har verkligen varit de två bästa decennierna som jag har kunnat föreställa mig. Jag har inte känt någonting annat än kärlek och uppskattning under min tid i New England. Stödet har varit något utöver det extra och jag önskar att varje spelare kunde få uppleva det”, skrev Brady då.

I höstas lade Brady, som är gift med den brasilianska modellen Gisele Bündchen, ut sitt gigantiska lyxhus i Massachusetts.

Huset består av fem sovrum, sju badrum, uppfart med plats för 20 fordon, uteplatser, pool, bubbelbad, och ett eget gästhus. Dessutom ett privat spa, ett eget gym – och en teater.

Tom Brady flyttar till nytt lyxhus

Priset? 384 hisnande miljoner kronor.

Nu verkar det som att familjen, som också består av en son och en dotter, har hittat ett nytt boende i sin nya hemstad Tampa. Enligt lokaltidningen Tampa Bay Times flyttar familjen in i baseball-giganten Derek Jeters hus.

Den förre MLB-spelaren är numera vd för Miami Marlins och har ett minst sagt spektakulärt hus på 3 000 kvadratmeter och Tom Brady med familj kommer inte att bo där gratis. Enligt sajten Variety är det inte fastställt vad månadshyran kommer ligga på, men med tanke på läget och storleken så bör den enligt sajten ligga på 765 000 kronor.

I månaden, alltså.

Tom Brady har dock råd. 42-åringen, som anses vara tidernas främste quarterback, drog in 275 miljoner kronor i lön bara förra säsongen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.