Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

NFL-stjärnan hittades död på sitt hotellrum

Hotellet där Vincent Jackson hittades död.
Foto: Booking.com
Foto: K C ALFRED/SHUTTERSTOCK / K C ALFRED/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: K C ALFRED/SHUTTERSTOCK / K C ALFRED/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

NFL-världen har drabbats av ännu ett tragiskt dödsfall.

Vincent Jackson, tidigare wide receiver i San Diego Chargers och Tampa Bay Buccaneers, hittades på måndagen död i sitt hotellrum. 

Han blev 38 år gammal. 

De senaste åren har en rad före detta NFL-spelare dött unga. Drew Wahlroos blev 37 år, Kevin Greene blott 58 år och kanske mest känd: Aaron Hernandez som dog i sin fängelsecell endast 27 år gammal. 

På måndagen hittades Vincent Jackson död i ett hotellrum i Tampa, Florida. Han blev 38 år gammal. 

Jackson hade enligt ESPN checkat in på hotellet redan den 11 januari och bott där sedan dess. I onsdags förra veckan anmäldes hans saknad av sin familj. Polisen lokaliserade honom på hotellet på fredagen och fallet lades ner. Men på måndagsmorgonen hittades han död av en anställd på hotellet. 

Enligt ESPN är dödsorsaken inte fastställd. 

NFL-stjärnan Vincent Jackson död, 38 år gammal

Jackson föddes i Colorado Springs men utövade sin idrott på soligare platser. Han draftades till San Diego Chargers 2005 och stannade på västkusten till 2011. Då gick flyttlasset till sydöstkusten och Tampa, för spel med Buccaneers fram till 2016. Jackson, som spelade som wide receiver, deltog i totalt tre Pro Bowls (NFL:s all star-match). 

– Mitt hjärta blöder för alla närstående som Jackson efterlämnar sig. Från hans fru och barn till alla Buccaneersfans som älskade honom. Han kommer att bli saknad av fans över hela landet, säger den lokala polisen Chad Chronister. 

Buccaneers har även de släppt ett pressmeddelande där de uttrycker sin sorg. 

”Vi är chockade och ledsna”, skriver de bland annat. 

https://twitter.com/Buccaneers/status/1361450487174823946

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.