”Jag ska gömma hans fula nylle”

Foto: ERIC GAY / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: CHRIS SZAGOLA / AP TT NYHETSBYRÅN

Han vann Super Bowl med New England Patriots i fjol.

Han vann Super Bowl mot New England Patriots i natt.

Men nu har Chris Long ett jobbigt problem.

– Jag ska bara gömma hans fula nylle, säger Philadelphia Eagles-spelaren.

Tennisspelaren Eugenie Bouchard tvingades till en dejt med en främling efter New England Patriots mirakulösa vändning i Super Bowl 2017.

Frågan är om inte Chris Long är mer illa ute.

Inför finalen ingick Philadelphia Eagles defensive end ett vad med linebacker-coachen Ken Flajole. Han skulle tatuera in Flajoles ansikte på sin kropp om Eagles vann finalen, vilket de gjorde efter en rysare.

Fick chansen att komma undan

– Många har frågat: "Slog du vad om att ni inte skulle vinna?" Men det var inget riktigt vad. Jag skämtade, men han (Flajole) har påmint mig under veckan. Det blir ett intressant problem för mig nu.

Ken Flajole ändrade sig sedan och sa att den vältatuerade Chris Long inte behövde göra det. Men det kommer inte på frågan.

– Jag kommer bara att gömma hans fula nylle. Jag vet inte var det blir men det får jag fundera på det sedan, vi måste vinna matchen först, sa Long inför Super Bowl.

Skänkt hela lönen: Nio miljoner

Chris Long anslöt till Philadelphia Eagles från New England Patriots inför säsongen och han har spelat gratis. I stället har 32-åringen skänkt hela lönen, runt nio miljoner kronor, till välgörenhet.

Nu ser han fram emot att fira med hela Philadelphia.

- Super Bowl är grymt, men paraden är minst lika grym.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.