Ilskan mot Brady – efter lyxköpet

Foto: MARK HUMPHREY / AP
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Tom Brady och Gisele Bündchen köpte i dagarna en lyxig yacht för fler miljoner kronor.

Samtidigt visar nya uppgifter att stjärnan fått över 8 miljoner i coronastöd.

Fortsätter förstå varför Tom Brady är så hatad i NFL”, skriver journalisten Jimmy Murphy på Twitter.

Det var i veckan det kom fram att Bradys hälsoföretag fått stöd för inkomstbortfall under corona. Amerikanaren fick i april drygt 8 miljoner kronor i lån, uppger CNBC.

Tom Brady skrev tidigare i år på för Tampa Bay Buccaneers där han rapporteras få minst 621 miljoner kronor i lön under två års tid. Bara det faktumet fick många att ifrågasätta behovet av ett lån.

”Det här skulle alltid komma ut”

När det senare kom rapporter om att stjärnan och hans fru, den före detta supermodellen Gisele Bündchens, slagit till och köpt en yacht för flera miljoner kronor blev fans rasande på Twitter.

Jag fortsätter förstå varför Tom Brady har varit hatad i NFL så länge, och sorgligt nog har det inte med amerikansk fotboll att göra”, skriver journalisten Jimmy Murphy på Twitter.

Kommentatorn Darren Rovell reagerar över att 43-åringen inte har sagt något om coronastödet han fick redan i våras.

Du kan inte ta ut ett lån i hemlighet. Det här skulle alltid komma ut. Jag är överraskad över att Brady inte gjort någon riskminimering”, skriver han på Twitter.

Tv: 50 000 människor på arenan – efter nedstängningen

https://twitter.com/SawyerHackett/status/1335752066124435456

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.