Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chocken: Tackar nej – till 1,7 miljarder kronor

Med hjälp av drönare sger sig New York-företaget Eagle Hawk kunna desinficera en idrottsarena på ett par timmar. Nu vill de ha sporten tillbaka.
Dak Prescott.
Dak Prescott.Foto: Max Faulkner / TT NYHETSBYRÅN / Zuma Press / Represented by ZUMA
Foto: imageSPACE / SipaUSA

Dallas Cowboys var redo att göra Dak Prescott, 26, till tidernas bäst betalde.

Men quarterbacken ska ha tackat nej.

Vad han erbjöds? 1,7 miljarder kronor över fem säsonger, enligt NFL-insidern Don Kleiman.

NFL-laget Dallas Cowboys vill bara glömma förra säsongen där de, sensationellt nog, missade slutspelet.

I stället blickar man framåt. Som ett led i detta har man nyligen erbjudit sin quarterback Dak Prescott, 26, ett nytt kontrakt. 

Enligt den oberoende NFL-insidern Don Kleiman, som i sin tur hänvisar till NBC:s Chris Simms, ska det ha gått sådär.

Kleiman skriver på Twitter att Cowboys, som toppar Forbes lista över världens mest värdefulla idrottsklubbar, klart före exempelvis fotbollsklubbarna Real Madrid och FC Barcelona, erbjöd Prescott ett femårskontrakt med en lön på totalt 1,7 miljarder kronor.

Prescott nobbade 1,7 miljarder kronor

Ett kontrakt som skulle göra honom till den dyraste quarterbacken i NFL-historien. Men enligt uppgifter ska Prescott ha nobbat storsatsande Cowboys erbjudande då han vill ha mer än 45 miljoner dollar (433 miljoner kronor) under det femte och sista året på kontraktet.

Dallas Cowboys har nyligen gjort klart med qb:n och Texas-sonen Andy Dalton, som har skrivit på ett ettårskontrakt. Det är knappast en vild gissning att man plockade in Dalton som ett komplement till Prescott, men framtiden får utvisa om 26-åringen ens stannar i Cowboys.

 

https://twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1263494399192899584

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.