Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bråk i Aaron Rodgers familj: 'De hatar henne'

Aaron Rodgers, storstjärna och quarterback i NFL-laget Green Bay Packers.Foto: Larry W. Smith / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅN
Olivia Munn, hyllad skådespelerska i Hollywood.Foto: Theimagedirect.Com / (C) THE IMAGE DIRECT / BULLS BUL BP00026NIY
Munn hade tidigare en relation med den svenske skådisen Joel Kinnaman.Foto: Christopher Peterson/Splash News / CHRISTOPHER PETERSON/SPLASH NEWS SPLASH NEWS

En konflikt har utbrutit mellan NFL-profilerna och brödraparet Aaron och Jordan Rodgers, rapporterar magasinet Radar.

Anledningen ska vara Aaron Rodgers förhållande med Hollywood-skådespelerskan Olivia Munn.

Aaron och Jordan Rodgers är aktade namn inom den amerikanska fotbollen. Aaron Rodgers är den tveklöst mest framgångsrike av bröderna. Han har både vunnit Super Bowl och blivit utsedd till NFL:s mest värdefulla spelare – två gånger om. Jordan Rodgers spelade också på NFL-nivå, men är i dag mest känd för sitt deltagande i tv-serien "Bachelorette".

Men trots att bröderna delar kärleken till idrotten, verkar det ha brustit mellan dem på den privata fronten. Enligt det amerikanska magasinet Radar har bröderna inte talat med varandra på två år. Anledningen ska ha varit en konflikt mellan Jordan Rodgers och brodern Aarons flickvän, skådespelerskan Olivia Munn.

"Flera i familjen hatar henne"

– Olivia och Jordan hade ett jättestort bråk i Los Angeles för ett par år sedan. Jordan anklagade Olivia för att använda Aaron för att bygga på sin egen berömmelse och status, säger en källa med insyn till Radar.

– Bråket började med att Jordan anklagade Olivia för att hon inte lät Aaron umgås med sin familj och det slutade med att Jordan kallade henne ärelysten.

– Flera i familjen hatar henne.

"Kan vara aggressiv"

Olivia Munn slog igenom i den populära humorshowen The Daily Show och gick vidare till att spela en roll i Aaron Sorkins bespottade tv-serie The Newsroom. Hon hade tidigare ett förhållande med den svenske skådespelaren Joel Kinnaman.

Hennes konflikt med familjen Rodgers verkar vara långtifrån att nå en harmonisk lösning.

– Hon kan vara väldigt aggressiv. Jordan hade berättat för Aaron inför det stora bråket att hon inte var bra för honom. Det verkar som att hon tänker göra allt för att hålla honom från Rodgers-familjen, för de gillar henne inte, säger Radars källa.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.