Foto: INSIGHT MEDIA / INSIGHT MEDIA STELLA PICTURESFoto: INSIGHT MEDIA / INSIGHT MEDIA STELLA PICTURES
 Foto: INSIGHT MEDIA / INSIGHT MEDIA STELLA PICTURES
Foto: MICHAEL AINSWORTH / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: MICHAEL AINSWORTH / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: MICHAEL AINSWORTH / AP TT NYHETSBYRÅN

NFL-stjärnan i slagsmål på bar

Publicerad

NFL-stjärnan Ezekiel Elliott, som spelar i Dallas Cowboys, har varit inblandad i ett barslagsmål, skriver Sports Illustrated.

Incidenten ska ha ägt rum under söndagskvällen på en lokal bar i Dallas. Ingen har gripits för incidenten - men enligt Sports Illustrated har klubben informerats om händelsen.

Ezekiel "Zeke" Elliott, 21,  är en lovande amerikansk fotbollsspelare som spelar som runningback i Dallas Cowboys, som spelar i den amerikanska National Football League. 

Cowboys har krönts till NFL-mästare hela fem gånger och Elliott har varit en nyckelspelare i laget sedan ankomsten till klubben inför säsongen 2016 då han draftades av Cowboys som fjärde spelare i den första draftrundan.

Anklagats för fem fall av våld

Innan draften ansågs Elliott vara årskullens mest kompletta runningback och han blev omedelbart tränarens förstaval som runningback före Alfred Morris och Darren McFadden. 

Men karriären har kantats av en rad kontroverser. Under sin tid i Ohio State var Elliott involverad i ett fall där han anklagades för fem fall av våld i nära relation. 

Elliott har nekat till anklagelserna och enligt New York Post har han ännu inte åtalats eftersom att fallet fortfarande inte är nedlagt.

Inblandad i barslagsmål

Nu är NFL-stjärnan återigen inblandad i en skandal. Sports Illustrated rapporterar att Elliott var inblandad i ett barslagsmål på söndagskvällen. Incidenten uppges ha ägt rum på en lokal bar i Dallas, Texas. 

Sports Illustrated rapporterar att ingen person har gripits för incidenten. Dock ska Ezekiel Elliotts klubb, Dallas Cowboys vara informerade om incidenten. 

Elliott blev invald i all Star-laget 2016 för sina prestationer i Dallas Cowboys. 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du kan även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag