Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

NBA-stjärnan Jonas Jerebko ska bli pappa

Foto: Sven Lindwall
Foto: Morry Gash

Den svenska NBA-stjärnan Jonas Jerebko ska bli pappa.

Det avslöjar han för NSD.

– Det är ett nytt steg som jag är redo att ta, säger han till tidningen.

Jonas Jerebko är Sveriges mest framgångsrike basketspelare genom alla tider.

2009 skrev svensken på för NBA-klubben Detroit Pistons, och förra säsongen trejdades han till det klassiska laget Boston Celtics.

Celtics är inte vad det var under Larry Birds glansdagar, utan har inlett säsongen medelmåttigt med nio vinster och åtta förluster.

I en intervju med NSD säger Jerebko så här om den tröga inledningen för Celtics den här säsongen:

– Jag tycker att vi har gjort några plattmatcher. Slå något lag och vinner med 30 och sedan nästa match spelar vi riktigt dåligt. Men det är en lång säsong och vi behöver bara hitta lite mer kontinuitet, säger Jerebko till NSD.

Jerebko avslöjar: ska bli pappa

Svensken, som tidigare bland annat har spelat för Borås och Plannja, har personligen inte fått den bästa starten på sin säsong. Han har spelat färre än förra säsongen, och hittills snittat 3,4 poäng och 2,9 returer per match.

– Jag är väl inte helt nöjd. Men som sagt: Det är en lång säsong och kroppen känns bra. Jag vet att det kommer vända, säger Jerebko till NSD.

För tidningen avslöjar också 28-åringen att han snart kommer inleda ett nytt kapitel i sitt liv. Han och flickvännen Johanna ska bli föräldrar om några månader.

– Det känns bra och är ett annat steg i livet som man väntar på nu och ser fram emot. Det ska bara bli kul, säger Jerebko.

 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde?

Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram för ännu större tillgång till de senaste och viktigaste nyheterna från sportvärlden.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!