Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Talangen sågas på nytt: ”Drick inte med idioter”

Nikita Mazepin är klar för F1 nästa år.
Foto: PIXATHLON/REX / SHUTTERSTOCK EDITORIAL TT NYHETSBYRÅN

Andrea D'Ival är kvinnan i videon som Nikita Mazepin fått massiv kritik för.

Först försvarade hon F1-föraren.

Nu har modellen riktat en känga mot Mazepin, rapporterar Bild.

”Drick inte med idioter”, skriver ryskan på Instagram.

Nikita Mazepin, 21, är ny förare för Haas och kommer nästa säsong att debutera i VM i formel 1. Ryssen har redan fått uppmärksamhet av fel anledning. Mazepin delade själv en video på Instagram där han sitter i en bil i Abu Dhabi och tar på en kvinnas bröst. Kvinnan försökte samtidigt dra bort hans hand. Hashtaggen #WeSayNoToMazepin spreds på sociala medier och Haas kallade beteendet för ”avskyvärt”.

Kvinnan i bilen är modellen Andrea D'Ival och hon gick snabbt ut och försvarade Mazepin.

– Jag ger mitt ord att han är en riktigt bra person och att han aldrig skulle göra någonting som skulle skada mig eller förödmjuka mig, sade D'Ival efter att videon fått massiv kritik enligt Bild.

”Lär män respektera kvinnor”

Men enligt den tyska tidningen har modellen nu skiftat tonläge. På Instagram skriver hon:

”Kvinnliga kroppar finns inte för att tillgodose mäns tankar... Och inte heller handlingar. Sluta förklara för tjejer hur man klär sig. Lär män respektera kvinnor”.

Även spanska tidningen Marca rapporterar om Andrea D'Ivals pikar mot Nikita Mazepin. I en frågestund på Instagram fick ryskan frågan vad hon hade för tips till sitt yngre jag. Svaret: Drick inte med idioter och låt ingen röra dig, eller behandla dig respektlöst.


https://www.instagram.com/p/CIV2XJWJGWp/?hidecaption=truehttps://www.instagram.com/p/CI8oC-ploXG/?hidecaption=true

Tv-tips: Får rött direkt efter vansinnestackling

Juventus Juan Cuadrado visas ut mot Fiorentina

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.