Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svaret efter utspelet: ”Snälla förstå oss!”

Stjärnans familj kontrollerar all information efter olyckan
Corinna och Mick Schumacher.
Foto: BABIRADPICTURE/CHR.STIEFLER/FAM / STELLA PICTURES/FAMOUS/AVALON B6106
Willi Weber, Michael Schumacher och frun Corinna.

Hemlighetsmakeriet kring Michael Schumacher är enormt.

Något som irriterat Willi Weber.

Nu svarar F1-ikonens hustru Corinna på det uppmärksammade utspelet.

– Snälla, förstå att vi följer Michaels önskan, säger hon i en sällsynt intervju enligt Bunte. 

I början av september läckte nyheten ut.

Den tyske formel 1-legendaren Michael Schumacher hade smugglats in på Georges-Pompidou-sjukhuset i Paris under falskt namn, där han skulle genomgå en stamcellsoperation.

I övrigt vet världen mycket lite om 50-åringen.

Det var under årets sista dagar 2013 som ”Schumi” var med om en olycka i slalombacken och sen dess har uppdateringarna kring hans hälsa varit minst sagt knapphändiga. 

Familjen Schumacher, och medierådgivaren Sabine Kehm, har vid flera tillfällen fått kritik för att de hemlighåller Michael Schumachers status för fansen.

Nyligen reagerade också Schumachers förre manager Willi Weber.

– Jag skulle vilja veta hur han mår, skaka hans hand eller stryka honom över ansiktet. Men tyvärr avvisas jag av Corinna, sa Weber till den tyska tv-kanalen RTL, enligt news.com.au.

– Hon är rädd att jag ska se vad som pågår och att jag då ska låta sanningen komma fram.

Schumachers fru slår tillbaka efter utspelet

Weber är övertygad om att Schumacher kommer återhämta sig och i framtiden vara kapabel att själv dela med sig av uppdateringar om sin hälsa.

– Jag tror starkt på Michaels återhämtning, för jag vet att han är en kämpe.

Michael Schumachers hustru Corinna Schumacher gör mycket sällan intervjuer, men nu skriver den tyska tidningen Bunte att hon har gjort ”en sällsynt sådan”.

Enligt tidningen är det uppenbart att hon uttalar sig kring sin make med anledning av Willi Webers uttalande för ett par dagar sen.

– Han är i de allra bästa av händer just nu och vi gör allt vi kan för att hjälpa honom. Snälla ha förståelse för att vi följer Michaels önskan då vi hemlighåller ett så pass känsligt ämne som hans hälsa, säger hon enligt Bunte.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.