Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans pinsamma miss mot flickvännen

Charles Leclerc berättar om relationen med Ferrari-kollegan Sebastian Vettel.
Leclerc efter att ha upptäckt sitt misstag.
Leclerc och flickvännen Charlotte Siné vis Australiens GP.Foto: HOCH ZWEI / usage worldwide

Charles Leclerc har, liksom många andra racingstjärnor, börjat köra simulator för att fördriva tiden tills dess att han kan sätta sig i en riktig formel 1-bil igen.

Det var under en sådan livesändning som hans följare fick bevittna stjärnans skräck – då Leclerc insåg att han varit lite för fokuserad på loppet och därmed missat flera viktiga telefonsamtal från sin flickvän.

Nästan hela sportvärlden står stilla på grund av spridningen av coronaviruset. För formel 1-förarna har premiärloppet som skulle ha gått av stapeln i mitten av mars nu flyttats fram med preliminär start i början av juli.

För att fördriva tiden har flera motorsportstjärnor nu vänt blickarna mot esporten och racing i simulator. Detta ledde dock under gårdagen till ett oväntat problem för Charles Leclerc.

Ferrari-stjärnan satt och sände ett rally-race på streamingkanalen Twitch när han plötsligt skrek rätt ut.

”Ahhhhh! Min flickvän!”

Han fortsätter:

”Min flickvän är här på Twitch och ber mig att öppna lägenheten. Stackars henne! Vänta en sekund...”, säger han innan han reser sig upp och går ut ut rummet.

https://twitter.com/wtf1official/status/1261683543576580100

Charles Leclerc förklarar missen

I ett inlägg på Twitter förklarar stjärnan vad som hänt.

”Min flickvän tvingades köpa en prenumeration till min Twitch-kanal för att kunna skriva till mig i chatten och be mig att öppna ytterdörren. Hon väntade i 25 minuter där nere eftersom jag inte kunde höra min telefon, jag hade på mig hörlurar och var väldigt fokuserad på mitt race”, skriver Leclerc.

Han lägger samtidigt skämtsamt till:

”Hon köpte dock bara en prenumeration för en månad...”

https://twitter.com/Charles_Leclerc/status/1261673854600204288

Charles Leclerc är en av de senaste årens största talanger inom motorsporten. Han gjorde debut i formel 1 2018 tillsammans med Sauber och var då teamkamrat med svenske Marcus Ericsson.

Redan året därpå flyttades han upp till toppteamet Ferrari där han nu har ett jättekontrakt som stäcker sig till och med säsongen 2024.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.