Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan stannar – har fått nytt jättekontrakt

Ferraris Charles Leclerc berättar om sin relation med Ferrari-kamraten Sebastian Vettel.
Foto: PIXATHLON/SHUTTERSTOCK / PIXATHLON/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: INSIDEFOTO / EPA / SCANPIX / INSIDEFOTO/SIPA USA SIPA USA

Formel 1-föraren Max Verstappen, 22, blir kvar i sitt nuvarande stall, Red Bull, fram till slutet av 2023. Den nederländske stjärnan har förlängt sitt kontrakt, meddelar stallet.

Beskedet kommer efter en tids spekulationer om en flytt till rivaliserande Mercedes eller Ferrari nästa år, då Verstappens tidigare kontrakt skulle löpa ut efter säsongen 2020. Men någon sådan flytt blir det alltså inte.

Verstappens kontraktförlängning kommer inte långt efter att Ferrari offentliggjort ett nytt kontrakt med sin guldklimp Charles Leclerc.

22-årige Leclerc gjorde sin andra säsong i formel 1 och sin första säsong hos Ferrari under fjolåret, men fick trots det ett monsterkontrakt som sträcker sig till och med 2024.

Max Verstappen kom trea i förarmästerskapet 2019 och har vunnit åtta lopp under sin F1-karriär.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.