Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnan sågas – efter skämt om flickvännen

Foto: FRANCOIS FLAMAND/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK / FRANCOIS FLAMAND/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTO
Foto: IPA / TT NYHETSBYRÅN
Foto: CHRISTIAN BRUNA / EPA
Foto: HASAN BRATIC/SIPA/SHUTTERSTOCK / HASAN BRATIC/SIPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Vilket är ditt bästa köp?

Max Verstappens svar på frågan: ”Min flickvän”.

Nu sågas formel 1-stjärnan i sociala medier.

Max Verstappen är i blåsväder efter en videointervju han gjorde tillsammans med stallkamraten Sergio Perez. Den nederländske stjärnan fick en fråga om hans ”bästa köp”? 

Han tänkte till.

Och svarade: ”Min flickvän”.

https://twitter.com/Metropoles/status/1449436901182787592?s=20

Fansen som intervjuar Red Bull-förarna förvånas av svaret, samtidigt som Verstappen och Perez brister ut i skratt. Kommentarerna i sociala medier är inte lika glada.

Verstappen, som är tillsammans med Kelly Piquet (dotter till trefaldiga F1-mästaren Nelson Piquet) får en hel del kritik. Några exempel: ”En idiot som kör väldigt bra, men det är allt.” ”Rutten”. ”Tänk att vara ett fan av den här killen. Det är häpnadsväckande att se kommentarerna från män som försvarar honom.”

Bland de knappt 2 000 kommentarerna till klippet finns även de som stöttar F1-stjärnan och en användare frågar sig: ”Hur kan det här vara sexism, det är bara roligt!”

Max Verstappen leder VM-serien på 262,5 poäng och jagas av Lewis Hamilton (256,5). Till helgen fortsätter säsongen med race i Texas, USA.

 ”Jag mår illa när jag ser vad folk äter”

Lewis Hamilton om sina matvanor

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.