Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Schumi” firade sin 50-årsdag på Mallis

Corinna och Michael Schumacher.Foto: J.L.CEREIJIDO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Corinna och Michael Schumacher.Foto: IMAGE POINT/REX / IMAGE POINT/REX/ALL OVER PRESS REX FEATURES

Michael Schumacher firade sin 50-åriga födelsedag med familjen i Mallorca, enligt nyhetssajten Bunte.
Detta efter att en schweizisk helikopter synts landa i Port d'Andratx.

Formel-1 föraren Michael Schumacher var i december 2013 med om en skidolycka som nästan kostade honom livet. Han ska rehabiliteras på Mallorca men nyhetssajten Bunte hävdar att familjen Schumacher åkt dit även i andra ärenden.

En mörkblå helikopter från den schweiziska firman Héli-Alpes upptäcktes av grannar vid en lyxvilla i västra delen av Medelhavsön före jul. Enligt Bunte rör det sig om Schumachers lyxvilla där de ska ha tillbringat sin jul och nyårsafton, men även i samband med Michael Schumachers födelsedag 3 januari.

Lyxvilla värd 300 miljoner kronor

I juli rapporterades att makan Corinna Schumacher köpt en lyxvilla för ungefär 300 miljoner kronor. Den före detta ägaren är Real Madrid-ordföranden Florentino Perez som levt i huset med två pooler, en stor trädgård, helikopterplatta och ”oöverträffad utsikt” över Medelhavet. 

Michael Schumacher är fortfarande sjuk efter skidolyckan och ska rehabiliteras på Mallorca.

– Jag kan bekräfta att Michael Schumacher ska bosätta sig i vårt samhälle och att allt finns här för att välkomna honom, säger borgmästaren Katia Rouarch till det schweiziska magasinet L'Illustre.  

Men om familjen kommer att flytta dit permanent är ännu oklart.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.