Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Schumacher säljer sitt hus för en jättesumma

Foto: IMAGE POINT/REX / IMAGE POINT/REX/ALL OVER PRESS REX FEATURES
Foto: OLIVER MULTHAUP / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Corinna Schumacher säljer parets Schumachers ”kärleksnäste”.

Paret väntas göra en jättevinst på den stora herrgården intill Genèvesjön om huset säljs för det begärda priset.

Michael Schumachers fru Corinna är på väg att sälja parets stora palats som ligger intill Genèvesjön i Schweiz.

Daily Mirror skriver att det 20 000 kvadratmeter stora huset nu är ute på marknaden och kostar ungefär 600 miljoner kronor. Det är ungefär dubbelt så mycket som paret betalade när huset köptes 2002.

Nu har det gått mer än sju år sedan Michael Schumachers allvarliga skidolycka som försatte honom i koma i ett halvår. Därefter har rapporterna om Schumachers hälsotillstånd varit få, men det sägs att han får behandlig av ett stort medicinskt team.

Schumacher säljer herrgård

Den stora herrgården intill Genèvesjön har tidigare beskrivits som ett ”kärleksnäste” för paret Schumacher. Det tyska magasinet Bunte har skrivit att huset är ”en fantastisk egendom på ett lugnt och skyddat område”.

När paret bodde i huset hade man en egen hushållerska och skyddades av livvakter.

Jean Todt, vän till familjen Schumacher och ordförande i internationella motorsportförbundet, är en av få personer som ger uppdateringar om formel 1-ikonens tillstånd.

– Jag träffade Michael förra veckan. Han kämpar på. Jag hoppas att hela världen får se honom igen. Det är vad han och hans familj har som målsättning, berättade Todt förra sommaren. ◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.