Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pampen: "Bättre om de bara försvann…"

Svenske F1-föraren Marcus Ericsson kör för Caterham. Foto: Peter Nygaard / Grand Prix Photo

Det har stormat kring Marcus Ericssons stall Caterham hela säsongen. Tidigare i veckan begärdes biltillverkaren Caterham Sports Limited i konkurs, och nu tycker F1-bossen Bernie Ecclestone att Caterham inte har någon framtid i F1-cirkusen.

- Jag tycker att det vore bättre om Caterham bara försvann, säger Ecclestone enligt Blick.

Det är bolaget Caterham Sports Limited som begärts i konkurs. Rättigheterna till Caterhamns F1-stall ägs av 1Malaysia Racing Team, som i nuläget förhandlar fram en ekonomisk överenskommelse med Caterhams konkursförvaltare. Men Bernie Ecclestone har fått nog.

- Jag tycker att det vore bättre om Caterham bara försvann. Vi behöver inte stall som går runt med tiggarskålen, säger han.

"Inget som har berört"

Caterhams konkurs är inget som sätter käppar i hjulet för Marcus Ericssons medverkan i säsongens sista tävlingar. I onsdags hade varken Ericsson eller hans rådgivare Eje Elgh fått besked om konkursen skulle påverka de sportsliga förutsättningarna.

– Absolut ingenting. Det pågår förberedelser för USA:s grand prix precis som inför alla andra tävlingar. Det finns inga sådana indikationer, sa Eje Elgh till SportExpressen.se då.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!