Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nya brevet från frun hyllas: ”En svår tid”

Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: IBL/GAMMA

Formel 1-världen ber för Michael Schumacher.

Nu uppmärksammas hustrun Corinnas handskrivna brev – där hon tackar en supporter för det fina stödet.

”Michael är en kämpe och vi kommer aldrig ge upp”, skriver hon i brevet enligt Bunte. 

I december 2013 inträffade skidolyckan som nästan tog död på Michael Schumacher. Därefter har hela världen följt formel 1-ikonens öde.  

Efter att ha tillbringat en tid i koma på ett sjukhus i franska Grenoble fick Schumacher återvända till familjehemmet i Gland för fortsatt rehabilitering – men de konkreta uppgifterna om hans hälsa har uteblivit. 

I augusti kom för första gången vittnesmål inifrån familjen. Det franska magasinet Paris Match påstod sig ha pratat med två familjemedlemmar som regelbundet besöker hemmet i Gland.

 

 

– När man rullar ut honom i hans rullstol och vänder den mot den underbara utsikten mot bergen och sjön, så gråter Michael ibland, säger en av familjemedlemmarna till tidningen. 

Paris Match bjöd på fler detaljer om Schumachers tillstånd. De hävdar att 49-åringen har förlorat all talförmåga och har svåra problem med minnet. En femton man stark medicinsk stab vårdar honom dagligen i villan i Gland. 

Hustruns fina svar i brevet

Nu uppmärksammar tidningen Bunte en fin historia där en av Michael Schumachers supportrar hört av sig till familjen för att visa sitt stöd.

Det handlar om musikern Sascha Herchenbach, som skrivit och spelat in låten ”Born to fight” tillägnad F1-legendaren. Familjen Schumacher fick en cd skickad till sig och Herchenbach kunde knappt tro sina ögon när han fick ett svar från Michaels hustru Corinna.

 

 

– Jag hade inte förväntat mig ett svar och jag blev överväldigad. Brevet var handskrivet och signerat av Corinna Schumacher. Hon skrev att hon var väldigt tacksam över gåvan och att den är till stor hjälp för henne och familjen under den här svåra tiden, säger han.

Enligt Bunte innehöll brevet även meningen: ”Vi vet alla att Michael är en kämpe och vi kommer aldrig ge upp”.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!