Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya beskedet – flyttas till en lyxvilla i Spanien

Foto: VALERIAWITTERS / WITTERS BILDBYRÅN
Foto: © BILDBYRÅN

Michael Schumacher, 51, har permanent flyttats till en lyxvilla på Mallorca där hans rehabilitering fortsätter enligt Daily Mail. 

Villan köptes för 310 miljoner kronor sommaren 2018. 

Det är inte första gången som formel 1-legendaren Michael Schumacher befinner sig i lyxvillan på Mallorca som hans fru Corinna Schumacher köpte för två år sedan. Huset, som tidigare ägdes av Real Madridpresidenten Florentino Perez, har varit familjen Schumachers semesterbostad sedan det köptes och Michael Schumacher spenderade jul och nyår där 2018

Men nu uppger brittiska Daily Mail att Schumacher permanent har flyttats till lyxvillan för att fortsätta sin rehabilitering efter den allvarliga skidolyckan 2013 där i stället för i hemmet i Schweiz. 

Lyxvillan är utrustat med allt som behövs

Huset är utrustat med alla moderna lyxartiklar och mer därtill. Till huset tillkommer dessutom en enorm tomt med två swimmingpooler, en landningsplatta för helikoptrar och ett fullt utrustad gym. 

Den förre Ferraribossen och tillika Schumachers nära vän Jean Todt besökte nyligen familjen Schumacher och sa därefter: 

– Han kämpar. Jag hoppas att världen får se honom igen. Det är det som han och familjen kämpar för. 

Neurokirurgen om Schumacher

Efter den svåra olyckan är det ingen förutom läkare och den närmsta kretsen som träffat Schumacher och väldigt lite är känt om hans hälsotillstånd. 

Den enligt Daily Mirror erkände neurokirurgen Erich Riederer uttalade sig dock spekulativt gällande Schumacher nyligen och sa då att formel 1-legendaren mest troligt aldrig kommer att återhämta sig helt och hållet. 

– Han är nog vaken, men inte kontaktbar. Han andas och hans hjärta slår. Han kan nog sitta upp och ta små steg med hjälp men inte mer, sa Riederer enligt Mirror.

– Jag tror att det är så långt vi kan räkna med att han återhämtar sig. Jag tror inte det finns någon chans att han blir som han var innan olyckan. 

Michael Schumacher invald i Hall of fame

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.