Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nitro Circus kommer till Stockholm 2018

Flera av världens bästa åkare i freestyle motocross, FMX, medverkar i Nitro Circus-turnén. Foto: Mark Watson/Nitro Circus
Travis Pastrana själv grundade Nitro Circus i Australien 2003. Foto: Mark Watson/Nitro Circus
"Jag har samlat mina bästa och värst idéer i den här showen", säger Travis Pastrana i pressmeddelandet. Foto: Mark Watson/Nitro Circus
Den 27 november nästa år dyker Nitro Circus upp på Tele2 Arena i Stockholm. Foto: Mark Watson/Nitro Circus
Även många framstående BMX-åkare är med i showen. Foto: Mark Watson/Nitro Circus
Travis Pastrana planerar just nu ett stort stunt för att presentera den nya turnén. Foto: Mark Watson/Nitro Circus

Actionsport-stjärnorna i Nitro Circus kommer tillbaka till Sverige.

27 november 2018 kommer de till Tele2 Arena i Stockholm.

– Nu samlar jag alla mina bästa – och värsta – idéer i en enda stor show. Allt som jag någonsin har velat se live tar vi nu med ut på turnén. Det blir större och helt nya ramper och ännu galnare stunts, säger cirkusdirektören Travis Pastrana i ett pressmeddelande.

Nästa år är det 15 år sedan fenomenet Nitro Circus såg dagens ljus i Australien. Då tar grundaren Travis Pastrana med sig sina stjärnor till Europa för en turné.

”You got this” kallar han föreställningen, som kommer till tio arenor varav Tele2 Arena i Stockholm är en.

– ”You Got This” är mer än en turné, det är en livsstil, säger Pastrana i pressmeddelandet. Som ledare för Nitro Circus är det mitt jobb att inspirera gänget att pressa sig längre, högre och snabbare än vad de trodde var möjligt. Ibland blir det kanske mer än vad som är möjligt, det är en utmaning, helt klart, men det är det vi lever för.

Biljetterna släpps 6 oktober

I showen kommer ett gäng flerfaldiga medaljörer från X Games och flera Nitro World Games-mästare att delta. Det är alltså eliten inom FMX (freestyle motocross), BMX, scooter och inlines som kommer till Sverige. 

– Allt som jag någonsin har velat se live tar vi nu med ut på turnén. Det blir större och helt nya ramper och ännu galnare stunts. Det är helt overkligt. Men se upp, det kan bli en del hårda landningar, säger Travis Pastrana i pressmeddelandet.

Biljetterna till showen i Sverige släpps fredag 6 oktober.