Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Klart: SportExpressen TV visar höjdpunkter från speedway

Regerande mästarna Smederna fick en kanonstart på säsongen. Nu är det klart att SportExpressen.se visar highlights från speedway-säsongen. Foto: PER KARLSSON / BILDBYRÅN / BILDBYRÅN
SportExpressen TV:s programledare Philip Gadd. Foto: SportExpressen TV
Speedway Play

Årets speedway-säsong har redan dragit i gång och nu står det klart att du kan se highlights från ESS i SportExpressen TV. I samarbete med Speedway Play kommer tittarna att kunna se höjdpunkter både på sajten och i den nystartade sportkanalen SportExpressen TV.

– Det ska bli otroligt kul att kunna bjuda våra tittare på höjdpunkter från Sveriges häftigaste liga, säger SportExpressen TV:s programledare Philip Gadd.

I höstas stod det klart att speedwayfesten inte kommer att fortsätta i C Mores kanaler. I stället togs rättigheterna över av Spring Media som då tecknade ett representationsavtal med Elitserien Speedway Sverige (ESS) och Svemo. Inför i år lanserades så kanalen Speedway Play där alla årets matcher kommer att sändas. Och det blev en superstart på årets säsong förra veckan!

Regerande mästarna Smederna lyckades besegra Dackarna på hemmaplan inför ett sanslöst drama som slutade 46-44. Och detta inför storpublik när över 5 000 åskådare tagit sig till Eskilstuna motorstadion för att njuta av speedway i världsklass.

Och nu kommer fler kunna njuta av höjdpunkter från ESS (Elitserien Speedway Sverige). I samarbete med Spring Media kommer SportExpressen TV att visa höjdpunkter från ESS varje vecka under våren - både i tv-kanalen och på webben.

– Speedway är en av landets största publiksporter och det ska bli otroligt kul att kunna bjuda våra tittare på höjdpunkter från Sveriges häftigaste liga, säger SportExpressen TV:s programledare Philip Gadd.

Hans Svelander Partner Spring Media:
– På Speedway Play visar vi fler matcher än någonsin tidigare. Vi är mycket glada att kunna bredda tittandet på ESS i samarbete med Expressen.

 Studioprogrammet "Bara Speedway"

Dessutom kommer studioprogrammet ”Bara Speedway - allt om ESS” att lanseras nästa vecka med premiär 23/5. Ett magasin som tar ut det bästa från den senaste omgången, har de hetaste snackisarna och analyserna tillsammans med experter och gäster.

– Vi vill ge våra tittare en fullmatad upplevelse. Med de hetaste snackisarna och största stjärnorna kommer supportrarna få allt och lite till i SportExpressen TV under säsongen, säger Philip Gadd.

 

Höjdpunkterna ser du som sagt i SportExpressen TV och på SportExpressen.se – matcherna ser du på Speedwayplay.com och i Speedwayplay-appen! 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!