Premium:

”Jag är så glad som är kär i dig”

,

INDIANAPOLIS. Succésvensken Marcus Ericsson har hyllats stort sedan vinsten i Indy 500 och fightas nu om att ta hem hela säsongen.

SportExpressen träffar honom i hemmet i USA tillsammans med kärleken Iris Tritsaris Jondahl och tar rygg på stjärnparet under en dramatisk racinghelg.

– Jag må vara den som är i strålkastarljuset, men bakom varje framgångsrik person finns det någon som hjälpt dem att bli den personen. Och Iris är det för mig. Hon är en stor anledning till att jag kunnat prestera som jag gjort i år, säger han.

– Han är den finaste och mest ödmjuka personen jag känner, säger Iris.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.