Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Första orden om obehagliga rånet

Foto: XAVI BONILLA VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE

I samband med finalen i fotbolls-EM blev Lando Norris utsatt för ett rån där han hölls fast och blev av med sin lyxklocka.

Nu berättar han själv för första gången om händelsen.

Lando Norris var en av 60 000 åskådare på plats på Wembley under finalen i fotbolls-EM, där hans hemmanation England förlorade mot Italien efter straffläggning.

När Norris var på väg tillbaka mot sin bil för att åka hem efter matchen blev den unge F1-stjärnan dock fasthållen och rånad på sin lyxklocka av märket Richard Mille.

McLaren bekräftade i ett pressmeddelande att Norris undsluppit händelsen oskadd fysiskt, men omskakad. Nu berättar den 21-årige britten själv om känslorna efter rånet, som han nu hoppas kunna lägga bakom sig.

– Jag är okej. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte känner mig helt perfekt, men jag är snart tillbaka där jag vill vara, säger Norris på presskonferensen inför loppet.

Han fortsätter:

– En av de bästa sakerna just nu är faktiskt att få komma hit till Silverstone och få tänka på någonting annat, att fokusera på ett helt annat jobb. Jag är bara glad över att vara här. Jag mår bättre och jag är säker på att jag kommer att må bra när det är dags att sätta sig i bilen igen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.