Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Felix Rosenqvist förlänger med McLaren

Felix Rosenqvist.
Foto: DARRON CUMMINGS / AP TT NYHETSBYRÅN

Indycarföraren Felix Rosenqvist förlänger med stallet Arrow McLaren SP. Vilken serie han kommer att tävla i är dock fortfarande oklart.

Den svenska föraren har skrivit på ett flerårskontrakt. McLaren har dock inte specificerat i vilken serie Rosenqvist kommer att köra.

Nästa säsong utvidgar McLaren sin satsning till Formula E. Det innebär att Rosenqvist kan komma att flyttas tillbaka till klassen han tävlade i tidigare i sin karriär.

– När teamet utvidgas till formel E nästa säsong ger det mig ytterligare möjligheter, både i USA och i Europa, och jag ser fram emot att kunna offentliggöra mina planer under de kommande veckorna, säger Rosenqvist till McLarens webbplats.

Rosenqvist ligger just nu på åttonde plats i Indycarserien. När han debuterade i klassen 2019 utnämndes han till årets rookie.

Tidigare: Marcus Ericsson vinner Indy 500

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.