Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Familjen i flygkrasch – planet fattade eld

Dale Earnhardt med familj fanns ombord på planet som kraschade i Tennessee. Familjen är oskadd, men har förts till sjukhus. Foto: MICHAEL BUSH/ICON SMI / BILDBYRÅN
Dale Earnhardt med familj fanns ombord på planet som kraschade i Tennessee. Familjen är oskadd, men har förts till sjukhus. Foto: Channel 11 News WJHL
Dale Earnhardt med familj fanns ombord på planet som kraschade i Tennessee. Familjen är oskadd, men har förts till sjukhus. Foto: Channel 11

Nascarlegendaren Dale Earnhardt Jr och hans familj var inblandade i en flygkrasch i nordöstra Tennessee under torsdagen.

Planet fattade eld när det gick ner för landning.

”Alla är oskadda och har förts till sjukhus för vidare observation”, skriver Earnhardts syster Kelley Earnhardt på Twitter.

Dale Earnhardt Jr är en ikon i Nascarvärlden och han har flera gånger utsetts till den mest populära föraren i Nascar och har efter karriären blivit en uppskattad tv-expert för NBC.

Under torsdagen klarade Earnhardt Jr livet med minsta möjliga marginal.

Han, tillsammans med hustrun Amy och ettåriga dottern Isla, var inblandade i en flygolycka i Elizabethton, Tennessee, under torsdagen.

Nascarlegendaren Dale Earnhardt Jr i flygkrasch

Planet fattade eld när det gick ner för landning, men samtliga passagerare ska ha räddats ur det brinnande planet, skriver WKYT och hänvisar till WJHL. 

”Jag kan bekräfta att Dale, Amy och Isla var inblandade i olyckan i eftermiddags. Alla är oskadda och har förts till sjukhus för vidare observation. Vi har ingen mer information att delge just nu,” skriver Dale Earnhardts syster Kelley Earnhardt på Twitter.

Enligt USA Today har Earnhardt endast småblessyrer.

Dale Earnhardt Jrs pappa, Dale Earnhardt, var en superstjärna inom Nascar.

Han omkom i en våldsam krasch under racet på den klassiska Daytonabanan 2001. I samma lopp slutade sonen Dale Earnhardt Jr tvåa.

https://twitter.com/EarnhardtKelley/status/1162102229224042497?s=20