Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

F1-profilens nya kärlek – 49 år yngre student

Foto: MERTINO / MEGA / MEGA EXCLUSIVE TT NYHETSBYRÅN
Foto: MERTINO / MEGA / MEGA TT NYHETSBYRÅN

Flavio Briatore, 69, har hittat kärleken efter skilsmässan. 

Italienska affärsmannen och formel 1-profilen dejtar nu den 20-åriga juriststudenten Benedetta Bosi, skriver The Sun.  

Ett nytt kärlekspar har uppmärksammats på en semesterort i Kenya. 69-årige formel 1- profilen Flavio Briatore har tidigare varit chef för Benetton Formula och Renault F1, och nu har han börjat dejta Benedetta Bosi, enligt The Sun. 

Briatore skilde sig från Elisabetta Gregoraci för drygt tre år sedan och nu har han alltså hittat kärleken i Benedetta Bosi, 20, som studerar juridik på State University of Milan.

Tidigare relationer med fotomodeller 

Flavio Briatores nya flickvän är alltså 49 år yngre än han själv – och han har dejtat en hel del genom åren och haft ett flertal relationer med framför allt en hel del modeller. 

Bland annat har han en dotter tillsammans med tidigare fotomodellen Heidi Klum och har även haft en relation med Naomi Campbell. 

Men antalet partners är inget som italienska formel 1-profilen bryr sig så mycket om menar The Sun.

– Jag räknar aldrig, det är inte rätt. Jag tror att varje gång du går ut med någon så är det för att du letar efter något. Intentionen ska alltid vara god. Skulle det inte gå något vidare så kanske det är ödet, ska han ha sagt till Vogue i en tidigare intervju. 

Michael Schumacher – det här har hänt

Tystnad kring storstjärnan efter olyckan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.