Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Det var tuffa dagar som knäckt många”

Svensk vinnare i tidernas första stadslopp i Nashville. Det var Marcus Ericssons andra seger den här säsongen.
Foto: CAL SPORT MEDIA / AUSTIN MCAFEE/CAL SPORT MEDIA/SI SIPA USA

Premium: Hetaste föraren i Indycar just nu:

Marcus Ericsson.

Efter två vunna race och imponerande körning är han en utmanare om mästerskapstiteln och sitter i en guldsits inför nästa säsong.

I en stor intervju med SportExpressen berättar Marcus Ericsson om framtiden, formel 1, den spektakulära segern i Nashville och den vilda efterfesten.

– De flesta här i USA tycker det är större att vinna Indy 500 än mästerskapet. Jag tänker att det är väl lika bra att vinna båda, säger han.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.