Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”De är det perfekta paret fortfarande”

Foto: J.L.CEREIJIDO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/ANDREAS BEIL IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/THOMAS MELZER IMAGO SPORTFOTODIENST

Michael Schumacher lever ett liv i hemlighet efter den hemska skidolyckan.

Nu delar hans agent öppenhjärtigt med sig om ny information kring formel 1-ikonen – och hans kärlek till hustrun Corinna.

– De är fortfarande det perfekta paret, säger Sabine Kehm  i podcasten ”Beyond The Grid”. 

Nästan exakt fem år har gått sen skidolyckan som nära tog död på Michael Schumacher. Därefter har hela världen följt formel 1-ikonens öde.  

Efter att ha tillbringat en tid i koma på ett sjukhus i franska Grenoble fick Schumacher återvända till familjehemmet i Gland för fortsatt rehabilitering – men sen har tyskens hälsotillstånd varit höljd i dunkel.

I augusti förra året kom för första gången vittnesmål inifrån familjen. Det franska magasinet Paris Match påstod sig ha pratat med två familjemedlemmar som regelbundet besöker hemmet i Gland.

 

 

– När man rullar ut honom i hans rullstol och vänder den mot den underbara utsikten mot bergen och sjön, så gråter Michael ibland, sa en av familjemedlemmarna till tidningen. 

Paris Match bjöd på fler detaljer om Schumachers tillstånd. De hävdade då att 49-åringen har förlorat all talförmåga och att han har svåra problem med minnet. En femton man stark medicinsk stab vårdar honom dagligen i villan i Gland. 

Agenten om Schumacher: ”Perfekt par”

Sabine Kehm, som har varit Schumachers agent i 20 år, har respekterat familjens vilja och varit ytterst sparsam i sina uttalanden kring Schumachers hälsotillstånd.

Men i samband med den sjufaldige världsmästaren fyllde 50 år i början av januari gick hon med på att göra en längre intervju i formel 1:s officiella podcast ”Beyond The Grid”. 

Där fokuserade Kehm mest på Schumachers sportsliga karriär, men berättade också öppenhjärtigt om tyskens kärlek till sin familj, som består av hustrun Corinna och barnen Mick och Gina-Maria.

 

 

– Corinna sa alltid att de var det perfekta paret och det är de fortfarande om du frågar mig. Så fort han kom hem till barnen försvann formel 1-sporten. Han behövde det privatlivet. Familjen har alltid varit hans fristad på det sättet, säger Kehm och fortsätter:

– Han har alltid stått sin familj väldigt nära. Dessutom har Michael lyckats behålla vänner från barndomen ända till nu och det är en väldigt fin sak. Han har många nära vänner.

 

LÄS MER: Kenny Bräcks förlust mot frun Anita i miljontvisten 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.