Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

David Coulthard bekräftar relation med svenska modellen Sigrid Silversand

David Coulthard i Piteå.
Foto: Jakke Rontynen / TOP_9908.JPG
David Coulthard och Sigrid Silversand.
Foto: HARV / TT NYHETSBYRÅN

PITEÅ. Den tidigare formel 1-föraren David Coulthard under en längre tid setts på bilder tillsammans med svenska Sigrid Silversand.

Nu bekräftar han kärleken.

– Vi har gått från att vara vänner till att bli mer än vänner, säger Coulthard.

2021 fångades skotske David Coulthard, 51, för första gången på bild tillsammans med svenska Sigrid Silversand, 28.

Brittiska medier började direkt spekulera i en romans mellan de båda, men vare sig Coulthard eller Silversand har uttalat sig om relationen – förrän nu.

När Race of Champions arrangerades i Piteå i helgen dök Coulthard och Silversand upp tillsammans och bekräftade samtidigt att de är i ett förhållande.

– Ja vi är tillsammans, säger David Coulthard.

Så träffades Coulthard och Silversand

Han berättar att paret träffades under en reklaminspelning.

– Det var för flera år sedan i samband med en inspelning för Heineken i Milano. Sedan dess har vi gått från att vara vänner till att bli mer än vänner, säger Coulthard. 

Har du varit i Sverige mycket?

– Ja absolut. Hon är från Göteborg, så jag har lärt mig att det finns en stor rivalitet mellan Göteborg och Stockholm... Kanske lite som England och Skottland.

Son från tidigare förhållande

David Coulthard körde i formel 1 mellan säsongerna 1994–2008 och samlade under den perioden ihop totalt 13 segrar och 62 pallplatser. Efter att ha lagt hjälmen på hyllan har han jobbat inom tv-branschen som både expert och kommentator för både BBC och Channel 4.

Coulthard har tidigare varit gift med den belgiska formel 1-reportern Karen Minier, som han har sonen Dayton, född 2008, med. Coulthard och Minier gifte sig 2013 och separerade i januari 2022. 

Silversand jobbar som modell med sin bas i Milano.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.