Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Corinna Schumacher köper lyxvilla i Spanien

Familjen Schumacher har köpt en ny lyxvilla
Foto: IMAGE POINT/REX / IMAGE POINT/REX/ALL OVER PRESS REX FEATURES
Real Madrid-pampen Florentino Perez ägde tidigare huset
Foto: LUCA PIERGIOVANNI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Corinna och Michael Schumacher 2004.
Foto: AP FERRARI MEDIA

Michael Schumachers fru har köpt ett nytt hus – från ingen mindre än Real Madrid-presidenten Florentino Perez.

Perez frus bortgång för några år sedan ska vara anledningen till försäljningen, rapporterar Daily Mail.

Den tyska formel 1-stjärnan Michael Schumachers fru är i husköparsvängen, och det är ingen mindre än Real Madrids president Florentino Perez som står som säljare, rapporterar Daily Mail.

Efter hans hustrus tragiska bortgång för sex år sedan har han inte spenderat sin tid i lyxvillan i Mallorca, och lade enligt tidningen ut huset till försäljning redan förra året.

Corinna Schumacher ska enligt uppgift ha köpt huset som går under namnet Villa Yasmin redan i maj, och enligt tyska tidningen Bild planerar att använda det som semesterbostad.

Huset har två pooler, en stor trädgård, helikopterplatta och ”oöverträffad utsikt” över Medelhavet.


LÄS MER: Allt du behöver veta om formel 1-säsongen 2018 

LÄS MER: Här finns svaret på Schumacher-gåtan


Ekonomiska problem efter olyckan

Formel 1-legendaren Michael Schumacher råkade 2013 ut för en otäck olycka i skidbacken, och låg därefter i koma i sex månader. Efter det är det föga känt om hur hans och hans frus liv ser ut.

Under 2017 ryktades det att Corinna skulle ha problem med finanserna, mycket på grund av att Schumacher förlorat flera sponsorer efter olyckan. Dessutom har The Sun tidigare rapporterat att stjärnans får vård till en kostnad av 1,3 miljoner i veckan.

Florentino Perez köpte huset 2005, då var priset drygt 250 miljoner kronor. Daily Mail skriver att Corinna Schumacher har fått betala ungefär 310 miljoner i år.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.