Bernie Ecclestone, 91, om pappalivet

Lewis Hamilton F1:s mest framgångsrike förare någonsin har många strängar på sin lyra. Se klippet ovan.
Foto: CHRISTOF STACHE / AP POOL AFP

Bernie Ecclestone, 91, är far till fyra barn. Det yngsta fyller snart två år.

I en intervju med Daily Mail talar den förre Formel 1-profilen nu ut om sitt pappaliv.

 – Hur många som jobbar i vårt hus? Fem-sex personer, jag är inte säker, säger Ecclestone.

Miljardären Bernie Ecclestone styrde Formel 1-världen i 40 år, men nuförtiden har de rubrikerna bytts ut mot andra rubriker.

Nämligen de som handlar om hans, något speciella, familjesituation.

Från sina två tidigare relationer har Ecclestone tre döttrar. Deborah, som är 67 år gammal. Tamara, som är 35 år gammal samt Petra som är 31 år gammal.

Under våren 2012 gifte Ecclestone sig med sin nuvarande fru  Fabiana Flosi, 46, och under 2020 fick hans tidigare döttrar ett småsyskon när sonen Ace föddes.

”Jag sköter det ekonomiska och hon det praktiska”

I intervjun med Daily Mail berättar Bernie Ecclestone om sin papparoll, och hur det är att som 91-åring vara pappa till en snart tvåårig son. Tillsammans med sin fru bor de i en villa på Ibiza där sonen Ace visat stort intresse för att mata fiskarna som familjen har i den konstgjorda dammen som man låtit bygga. De har även en gård i Brasilien samt ytterligare ett hus i Schweiz.

 – Ace gillar att mata fiskarna ur handen. Han gillar det mesta, säger Ecclestone och syftar även på att hans snart tvååriga son gillar att bada och befinna sig i vattnet och att han till och med också nästan lärt sig att simma.

Familjen har flera anställda i sitt hushåll, som till exempel hjälper till i huset, trädgården men även med barnpassning. Men exakt hur många det är har Bernie Ecclestone inte full koll på. 

 – Hur många som jobbar i vårt hus? Fem-sex personer, jag är inte säker. Fabiana har koll på det där. Jag sköter det ekonomiska och hon det praktiska.

https://www.instagram.com/p/Ce_JQU8jCuN/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.